Skip to main content

Befinner du dig mellan två jobb? Är du arbetssökande?

Hos oss kan du studera flexibelt och du gör tillsammans med din utbildare en personlig plan för hur du ska nå fram till ditt mål. Rekryteringsutbildningen hjälper företag/organisationer att nyrekrytera personal
Bild på Max Hagström
VD
+358 40-808 50 22
Bild på Jaana Blomqvist
Vägledning för arbetssökande/språk

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Tfn. 050 3737711

Kontakter

Vi erbjuder olika tjänster för dig som behöver få information och handledning för att hitta t ex rätt utbildning, en arbetsplats eller stöd i arbetssökandet. Du kan välja mellan t ex utbildningsprövning, karriärträning eller arbetsträning.

RekryteringsUtbildning för företag

Har ditt företag utmaningar i att hitta lämpliga medarbetare? Råder det brist på nyutexaminerade personer inom ditt företags bransch och expertisområde? Behöver ni utbilda era nya medarbetare? Då är rekryteringsutbildningstjänsten från den lokala arbets- och näringsbyrån i samarbete med Edunova ett lysande alternativ!

Rekryteringsutbildning

  • skräddarsys för företagets behov
  • pågår normalt 1–3 månader, men kan pågå upp till 9 månader
  • ger studerande yrkeskompetens för arbetsuppgifter enligt arbetsgivarens behov

Målsättningen är att de som klarar utbildningen ska få jobb i företaget. RekryteringsUtbildning är arbetslivsnära och skräddarsys för företagets behov. Målet kan vara kompletterande utbildning eller utbildning som syftar till byte av yrke. Den omfattar både teoretisk undervisning och handledd inlärning i arbetet och arbetspraktik. Utbildningen finansieras av arbetsgivaren samt arbets- och näringsförvaltningen. Arbetsgivarens andel är 30% av totalpriset enligt upphandlingskontraktet. Arbetsgivaren har inga lönekostnader under utbildningstiden. På Edunova tar vi vid behov hand om hela rekryteringsprocessen från början till slut, från planering, marknadsföring, val av deltagare till kartläggning av deras kunnande. Vi planerar och genomför utbildningen flexibelt och effektivt för såväl stora grupper som enskilda personer. Vi föreslår en lämplig person, men slutgiltiga valet gör du.