Hygienpass behöver den som arbetar med oförpackade livsmedel, såsom kockar, cafébiträden och fiskare men även de som jobbar på t.ex. gruppfamiljedaghem och inom hemvården. För att erhålla ett hygienpasset krävs att du blir godkänd i livsmedelsverkets hygienpss test. Denna kunskap och detta test kan fås och göras hos oss.
Innehåll
Kunskaper i mikrobiologi och förorening av livsmedel
Matförgiftningar och hygieniska arbetsmetoder
Personlig hygien
Renhållning och avfallshantering
Egenkontroll och lagstiftning
Omfattning: Teori ca 3 timmar och en timme tid för test. Testet kan göras på svenska, finska eller engelska. Om testet önskas göras på annat språk tillkommer översättningskostnader. Kursen baserar sig på följande litteratur: Rätt att kocka, god hygien säkra livsmedel och grunderna i livsmedelshygien
Målgrupp: Företag och personer som hanterar livsmedel. Hör av dig om du önskar mera information eller prisuppgifter
Offertförfrågan och ytterligare information
kurskoordinerare: Johanna Nykamb tfn +358 50 750 31 19, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.