Lediga jobb


Är du Edunova Ab:s nya kurskoordinator?

Känner du dej bekväm med att arbeta självständigt och hålla många bollar i luften samtidigt, då är du den rätta personen för oss.

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att koordinera och samordna Edunova Ab:s korta kurser och arbetskraftsutbildningar.

Du kommer även att ha hand om marknadsföringen på sociala medier.

Du är placerad vid Campus Kungsgården Gamla Vasa, men då det är verksamhetsmässigt möjligt kan arbetsuppgifterna även skötas på distans. 

Vi söker dig med lämplig lägre högskoleutbildning eller med arbetserfarenhet i motsvarande arbetsuppgifter. Noggrannhet, samarbetsförmåga och en positiv inställning till att arbeta i team är förutsättningar för att arbetsuppgifterna ska kunna utföras på ett bra sätt. Du ska även kunna arbeta självständigt. 

På anställningen tillämpas kollektivavtalet för AVAINTA Arbetsgivarna rf. Anställningen är tillsvidare från och med 1.3.2023 eller enligt överenskommelse. Lön och arbetstid utgår från kollektivavtalsbestämmelserna. Arbetstiden är 36 timmar och 15 minuter per vecka.

Anställningsförhållandet inleds med en prövotid om 6 månader.

Du kan sända din fritt formulerade ansökan och CV till e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast  22.1.2023 kl. 16.00.

Förfrågningar kan göras till VD Max Hagström, e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller mobil 040 808 5022.


EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Platina 2024
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland