Max Hagström utnämns till ny VD för EduYA Ab

Max Hagstrom 2Max Hagström har blivit utsedd till ny verkställande direktör för EduYA Ab. EduYA erbjuder icke-examensledande utbildning i form av bland annat kortkurser, certifikatkurser, ledarskapsutbildningar, arbetskraftsutbildningar, rekryteringsutbildningar och integrationsutbildningar. 

Max Hagström kommer från Karleby och har de senaste 6 åren verkat som verkställande direktör för Osuvakoulutus Oy som ägs av Samkommunen för utbildning i Mellersta Österbotten. Han har därmed en gedigen erfarenhet från en liknande position och organisation. Till sin utbildning är han ekonomie magister, utexaminerad från Svenska Handelshögskolan i Vasa.

”Jag har en mångsidig och lång arbetserfarenhet inom utbildningsbranschen, samt ett stort nätverk av företagskontakter, vilket ger mig goda förutsättningar för att fungera som ny VD för EduYA,” säger Max Hagström. ”Jag ser framemot att få diskutera utbildningsbehoven bland företagen i EduYA:s verksamhetsområde och hur de kan tillgodoses. Det ska bli oerhört spännande och intressant med nya utmaningar,” fortsätter han.

"Max har en gedigen erfarenhet av kompetenshöjande utbildningar och tjänster riktade både till företag eller organisationer och till enskilda personer som vill stärka sitt kunnande eller position på arbetsmarknaden. Max har även ett brett nätverk inom näringslivet och goda kontakter till arbetskraftsmyndigheterna," säger Carina Storhannus, ordförande för EduYA:s styrelse.

Den nya verkställande direktören börjar arbeta för bolaget från och med augusti 2021.

Om EduYA - specialisten på kompetensutveckling i Österbotten

EduYA Ab, som ägs och upprätthålls av samkommunen Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur, bildades 1.1.2016. EduYA erbjuder icke-examensledande utbildning i form av bland annat kortkurser, certifikatkurser, ledarskapsutbildningar, arbetskraftsutbildningar, rekryteringsutbildningar och integrationsutbildningar. EduYA driver också en egen bilskola, YA Drive samt Ledarskapsforum, en österbottnisk arena för ledarskapsutveckling med ambitionen att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap.

www.eduya.fi

Mer information ger:

Carina Storhannus, Styrelseordförande, EduYA

tfn 044 7503232


EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Platina 2024
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland