Ledarskapsforum: Coachande arbetssätt för ledare och medarbetare (Närpes & Online)Ledarskapsforum: Coachande arbetssätt för ledare och medarbetare (Närpes & Online)
Virtuell kurs, Närkurs

Ledarskapsforum: Coachande arbetssätt för ledare och medarbetare (Närpes & Online)

Målgrupp

Dagen är ämnad för chefer, ledare och medarbetare som vill få konkreta verktyg för ett cochande arbetssätt i vardagen.

Innehåll

Det coachande arbetssättet är utan tvekan framtidens ledarskap. Arbetslivet står inför en stor utmaning och förändring genom att bland annat generationen Z tar sin plats i arbetsvärlden. Mycket kommer att förändras eftersom de har ett annat syn på livet och arbetet än alla som är 30+. Men även äldre åldersgrupper behöver samtidigt bemötas och ledas genom denna omvandling av arbetslivet. Lär dig därför vad ett coachande arbetssätt betyder i praktiken. Det innebär att du lär dig grunderna i coaching och därmed kan etablera en kontakt med dina medarbetare som är grunden för att de mår bra på arbetet men även presterar bra. De känner sig sedda, deras känslor bekräftas, de får feedback, de upplever att deras arbete värdesätts och inte minst skapar man ett arbetsklimat där man också har roligt.


Christoph Treier är schweizare och sedan många år tillbaka bosatt i Finland. Just nu tränar han ca. 50 toppidrottare över hela världen men räknar man in idrottare, företagsledare och musiker under de senaste 30 åren så blir det långt över tusen. Christoph är en uppskattad föreläsare och behärskar konsten att motivera och inspirera. Han föreläser underhållande med en stor inlevelse och sprider entusiasm och optimism. Han presenterar komplexa samband på ett lätt förståeligt sätt och får åhörarna inte bara att tänka efter utan också att agera. Treier har över 100 talaruppdrag varje år.

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 13.09.2023, 09:00
 • Kursavslut: 13.09.2023, 15:00
 • Sista anmälningsdag: 13.09.2023

Plats & Ort

YA i Närpes & Online
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Christoph Treier

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150€ (exkl. moms 24%)
186€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Silver 2023
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland