ENERGIKVÄLL (Hybrid)ENERGIKVÄLL (Hybrid)
Webinarie, Närkurs

ENERGIKVÄLL (Hybrid)

Målgrupp

Kvällen riktar sig i första hand till företag, både mindre och större företag är välkomna!

Innehåll

Vi står inför stora utmaningar vad gäller bl.a. vår energianvändning med både klimatförändringen som ska stävjas men också i och med de för tillfället skyhöga energipriserna. Många företag drabbas hårt av de höga kostnaderna. Nya lösningar borde hittas och nya lösningar finns, men allt kostar. Den här kvällen ordnar vi speciellt med tanke på företagen. Vi hoppas kunna ge dig en inblick i olika energilösningar som finns och samtidigt också ge information om nya stöd- och bidragsmöjligheter för företag, som överväger nya energilösningar för företaget.

På plats eller via stream?

OBS! Du bör välja om du deltar i tillfället på plats i Gamla Vasa (rekommenderas) Då anmäler du dig via vår webbsida helt vanligt.

Om du däremot hellre följer med streamen, så bör du utöver din anmälan också meddela senast 29.1 till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. att du önskar delta via streamen, så får en länk till streamen av henne, dagen innan tillfället.   

Vill du besöka Teknikhuset?

 Kl. 17 har du möjlighet att delta i en guidad rundtur i Teknikuset som byggts vid Campus Kungsgården i Gamla Vasa. Platserna till rundturen är begränsade, så du bör meddela senast 29.1 till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du önskar delta i rundturen! 

Du kan läsa mera om Teknikhuset här: Teknikhuset visar nya möjligheter för byggbranschen » Vasaregionens Utveckling Ab (vasek.fi)

Energikvällen ordnas av Våga Växa Österbotten projektet och är helt kostnadsfritt för deltagarna.

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 01.02.2023, 17:00
 • Kursavslut: 01.02.2023, 20:00
 • Sista anmälningsdag: 29.01.2023
Onsdag 1.2.2023 kl. 17 (18) - 20. Föreläsningarna börjar kl. 18! Den som är intresserad har möjlighet att delta i en guidad rundtur i Teknikhuset vid Campus Kungsgården i Gamla Vasa kl. 17.00 (begränsat antal platser)

Plats & Ort

Campus Kungsgården, Kungsgårdsvägen 30 A, Vasa

Utbildare:

 • Under kvällen gästas vi av: - Mats Nordgren är expert på energilösningar, optimering av byggnader, solpaneler och andra energikällor. Han har anlitats på många håll runt om i landet, både privat och av stat och kommun. Nordgren, boende i Kristinestad, är delägare i ATN-automation AB. - Stefan Storvall från företaget KS Geoenergi. Företaget är en föregångare inom moderna och miljövänliga energilösningar. Företaget är verksamt i hela Finland och man borrar bergvärme- och jordvärmebrunnar till både egnahemshus och företag. Stefan Storvall fungerar som företagets VD sedan år 2018. Företagets huvudkontor ligger i Kronoby och man har omkring 30 anställda. - Matias Smeds och Henrik Broman / NTM-centralen informerar om aktuella stöd- och bidrag gällande nya energilösningar - Tomas Hansson, YA, guidning i Teknikhuset

Förfrågningar:

 • Linda Nygård, 050 433 24 06, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

0€ (exkl. moms 24%)
0€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland