Ledarskapsforum: Autentiskt ledarskap – att leda och verka i tider av förändring (Vasa)Ledarskapsforum: Autentiskt ledarskap – att leda och verka i tider av förändring (Vasa)
Närkurs

Ledarskapsforum: Autentiskt ledarskap – att leda och verka i tider av förändring (Vasa)

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

VÄRLDEN DÄRUTE är i ständig förändring, oförutsägbar, ingen av oss vet säkert vad som väntar runt hörnet, kraven på våra verksamheter och ett ledarskap som levererar värde, för kunder, talanger, samhället och till ägarna/uppdragsgivarna ökar och är något vi måste förhålla oss till.

Samtidigt finns livet utanför arbetet, med ungar, åldrande föräldrar, kärleken, intressen, ekonomi, och allt annat som ska fungera för att vi ska hålla som människor och som ledare.

LIVET DÄRINNE är ett samtal som rör upp många frågor i oss. Vem är jag? Hur ska jag leva ett bra liv? Är det här rätt jobb för mig? Är jag verkligen en ledare? Hur kan jag skapa mer engagemang bland mina medarbetare? Hur kan jag bidra till en bättre värld? Vad är viktigt egentligen? Om jag bara fortsätter så här, kommer jag då till en plats jag vill vara på? En fråga många ledare idag ställer sig är:

”Hur kan jag som ledare skapa en kompass, en inre autentisk ledstjärna för att själv och tillsammans med mina kollegor möta alla utmaningar och möjligheter och samtidigt växa som människor?”

Om detta välkomnar vi dig till en dag där vi tillsammans utforskar hur ett autentiskt ledarskap kan stärka oss som ledare, teamet, organisationen och bidra till samhället verksamheten är en del av. Ja, kanske till och med för världen i stort. Kan det vara så att medmänsklighet, empati, tillit, transparens, resiliens och värdskap är ledord i tider av ständiga förändringar, stegrande komplexitet och ovisshet?

Målet med dagen är att du ska:

 • Få en djupare insikt om vem du är och vill vara som ledare och människa
 • Få tankar om hur ni kan skapa grupper med så hög grad av psykologisk trygghet att alla vågar och vill bidra med sin fulla kapacitet
 • Få nya perspektiv på hur värderingar, värdegrund, mission och vision kan bli hindrande eller möjliggörande för att ni som verksamhet ska kunna bidra och uppfylla ert syfte

Vi kommer tillsammans att utforska frågor som:

 • Vad är autentiskt ledarskap, vilka fördelar och nackdelar, möjligheter och hinder finns?
 • Hur kan man hitta sin inre ledstjärna, en inre fast punkt att leva och verka utifrån?
 • Vad behövs i en grupp för att vi ska kunna vara fullt ut autentiska?
 • Hur kultiverar vi vår förmåga till empati, medkänsla och självmedkänsla?
 • Kan vi som grupp bli så trygga att all den press och oförutsägbarhet vi upplever blir bränsle för kreativitet, gemenskap och ökad förmåga?
 • Hur kan ett ökat medvetande hos oss själva, i gruppen och i verksamheten bidra till mer värdeskapande i samverkan?

Värdar, inspiratörer och samtalsledare är Caroline Seblad och Jan Gunnarsson.


Caroline Seblad, Founder & Owner, Ninfea Ledarutveckling AB

Agile Coach för HR och Ledare (ICP-LEA och ICP-AHR), Certifierad Mental tränare, Reiss Motivation Master och Master of Law.

Caroline har 15 års erfarenhet som senior ledare inom försäkringsbranschen och driver sedan sju år eget företag inom organisations- och ledarutveckling.  

Hon coachar och utvecklar ledare, team och organisationer med syftet att få människor och därigenom verksamheter att blomstra. Hon har drivit igenom stora program inom ledarskap och självledarskap inom många olika branscher, såsom universitet, advokatbyrå, energibolag, hotell och bank.

Läs mer om Caroline och Ninfea Ledarutveckling AB här: www.ninfea.se

 

Jan Gunnarsson, Founder & Owner ART OF WELCOMING AB

Inspirerar ledare och medarbetare att utveckla inkluderande, öppna och välkomnande verksamheter och platser. Som författare till tio böcker, bl a den internationella bästsäljaren ”Det goda värdskapet”, ”Leda som värd”, ”Konsten att vara turkos, att välkomna sig själv och andra” är han en flitigt föreläsare och har inspirerat sin publik vid över 2 300 tillfällen i Sverige och internationellt.

Jan är bl. a. utbildad till lärare i medkänsla (compassion) vid Stanford University och gått program i personligt ledarskap vid Harvard Business School.

Med sin 30-åriga egna erfarenhet från bemötande, värdskap, ledarskap, utveckling och kommunikation inom näringsliv och offentlig sektor, talar och skriver Jan med mycket humor och glädje, känsla och personliga anekdoter utifrån egna erfarenheter.

Läs mer om Jan på: www.jangunnarsson.se.

 

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 22.03.2023, 09:00
 • Kursavslut: 22.03.2023, 15:00
 • Sista anmälningsdag: 22.03.2023

Plats & Ort

Wasa Innovation Center
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Caroline Seblad & Jan Gunnarsson

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

240€ (exkl. moms 24%)
297,60€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland