e-Ledarskapsforum: Självledarskap utifrån hjärnane-Ledarskapsforum: Självledarskap utifrån hjärnan
Webinarie

e-Ledarskapsforum: Självledarskap utifrån hjärnan

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Genom att förstå vår hjärna bättre kan vi förstå oss själva bättre. I den här föreläsningen får du verktyg att kunna leda, stärka och motivera dig själv genom utmaningar. Det handlar om att göra hjärnans kemi till något så konkret att det ger verktyg i vardagen. Vad behöver hjärnan för att bli motiverad? Hur kan vi bli medvetna om vad som styr våra beteenden? Hur uppstår välbefinnande? Varför är vägen till utveckling att bli bekväm med det obekväma? Vilka detaljer gör den stora skillnaden för hur vi mår? Välkommen till en stärkande föreläsning om hur vi lever upp till bilden vi vill ha av oss själva. Det är konkret, vardagsnära och ger en spännande bild av tillvaron ur hjärnans perspektiv.


Anna Tebelius Bodin är utbildare, författare och föreläsare, med examen från Harvard University där hon även assisterade forskning om hjärnan. Hon har gett ut 5 böcker och hållit över 1100 föreläsningar om psykologin bakom hur vi leder, mår och lär. 2020 hedrades hon med årets Mensa-pris för sin spridning av kunskap om hjärnan.

 

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort
- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 08.03.2023, 08:30
 • Kursavslut: 08.03.2023, 11:30
 • Sista anmälningsdag: 08.03.2023

Plats & Ort

Webinarium
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Anna Tebelius Bodin

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

180€ (exkl. moms 24%)
223,20€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland