Ledarskapsforum: Välmående i arbetet (Vasa & Online)Ledarskapsforum: Välmående i arbetet (Vasa & Online)
Virtuell kurs, Närkurs

Ledarskapsforum: Välmående i arbetet (Vasa & Online)

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Vi spenderar en stor del av livet på jobbet, ungefär 1600 timmar om året. Personalens välbefinnande är av central betydelse för varje organisation och en kompetent och välmående personal anses idag vara en viktig konkurrensfördel. Satsningar på att utveckla personalens välmående är alltså verkligt motiverade.

En personal som mår bra är även en grundläggande faktor för att öka engagemanget på arbetsplatsen. Mår vi bra presterar vi också bättre. Välmående ökar bevisligen produktivitet och lönsamhet. En välmående arbetsplats skapas av välmående arbetstagare och förmän, som aktivt stöder enskilda medarbetares, men också hela arbetsgemenskapens arbetsförmåga och välbefinnande i arbetet.

Innehåll för dagen:

 • Att orka i arbetet: stress, utmattning och känslan av kontroll
 • Den sunda och välmående arbetsgemenskapen
 • Ledarens/Förmannens möjligheter att påverka välbefinnande i arbetsgemenskapen

Kerstin Lillhannus-Wikman, legitimerad psykolog, pol. mag., har mångårig erfarenhet som företagspsykolog inom företagshälsovården på bl.a. Medivire Työterveyspalvelut Oy, Terveystalo och för tillfället på Vasa Regionala Företagshälsovård. Hon har även arbetat som yrkesvals- och rehabiliteringspsykolog inom arbetskraftsförvaltningen och Norrvalla Rehab Center och anlitas ofta som föreläsare och utbildare både inom privat och offentlig sektor i frågor kring ledarskap och frågor som gäller individens och organisationens välbefinnande samt samverkan mellan dessa.

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort
- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 08.09.2022, 09:00
 • Kursavslut: 08.09.2022, 15:00
 • Sista anmälningsdag: 08.09.2022

Plats & Ort

Yrkesakademin, Campus Kungsgården, Vasa och Online
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Kerstin Lillhannus-Wikman

Förfrågningar:

 • Björn Brännbacka, gsm: 044-750 32 94, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150€ (exkl. moms 24%)
186€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland