Ledarskapsforum: Change management - Att framgångsrikt leda förändring i praktiken (Jakobstad & Online)Ledarskapsforum: Change management - Att framgångsrikt leda förändring i praktiken (Jakobstad & Online)
Virtuell kurs, Närkurs

Ledarskapsforum: Change management - Att framgångsrikt leda förändring i praktiken (Jakobstad & Online)

Målgrupp

Dagen riktar sig till ledare som ansvarar för den egna organisationens eller funktionens strategi och de ledare och experter som implementerar strategin inom sina ansvarsområden. 

Innehåll

Att leda förändring eller Change management är en avgörande process för att säkerställa framgångsrik och hållbar förändring inom organisationer. I en snabbt föränderlig värld blir förmågan att anpassa sig till och leda förändring allt viktigare. Genom att implementera välstrukturerade och effektiva Change management-strategier kan organisationer hantera motstånd, minimera störningar och maximera engagemang hos sina medarbetare. Med rätt ansats och ledarskap kan organisationer förvandla utmaningar till möjligheter och skapa en kultur av kontinuerlig förbättring och innovation.

Annika Laine-Kronberg kommer under dagen utgående från olika perspektiv belysa förändring och förändringsledarskap. Genom två case kommer deltagarna att få ta del av och reflektera över Gambits, idag en del av Atea och Kronqvist Bolagens förändringsresor tillsammans med Tim Wallin och Marcus Jansson.

Innehåll och teman

- Vad är förändring

- Varför förändring?

- Perspektiv på förändring

- Vanliga fallgropar

-  Människan i förändring – förändringsmotstånd

- Förändringsprocessen

- Hur leda förändring

-  Case Gambit/Atea, Tim Wallin och case Kronqvist Bolagen, Marcus Jansson

- Sammanfattning och lessons learned


Utbildare och experter

Annika Laine-Kronberg arbetar som professor i strategi vid Vasa universitet. Hon är också konsult och utbildare i konflikthantering, ledning av förändring och strategi i praktiken. Annika brukar beskrivas som en energisk, inspirerande och sakkunnig utbildare som ger åhörarna många nyttiga verktyg för arbetslivet.

Marcus Jansson, verkar som VD på Ingenjörsbyrå Kronqvist sedan 2008. Brinner för ledarskap och för att hjälpa människor att hitta sitt ”varför”. Marcus har en väldigt positiv livssyn, hans ledord för 2023 är ”Tacksamhet” och ”Förundran”. För att hitta balans i livet och för att må bra spenderar han mycket tid i naturen, gärna på cykel eller med terränglöpskorna. Han har också många spännande projekt på gång på fritiden.

Tim Wallin grundade Gambit med målet att skapa en fantastisk arbetsplats att jobba på och företaget vann 2021 pris som årets jämställdhetsföretag i Österbotten. I rollen som entreprenör och empatisk ledare betraktas Tim som en pionjär inom företagskultur och ledarskap. På fritiden älskar Tim att nörda ner sig i olika slags spel och tillbringar sina vinterhelger med att åka snowboard.

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 07.03.2024, 09:00
 • Kursavslut: 07.03.2024, 15:00
 • Sista anmälningsdag: 07.03.2024

Plats & Ort

Campus Allegro, Jakobstad & Online
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Annika Laine-Kronberg, Marcus Jansson & Tim Wallin

Förfrågningar:

 • Björn Brännbacka, gsm: 044-750 32 94, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

240€ (exkl. moms 24%)
297,60€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Platina 2024
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland