Ledarskapsforum: Mänskligt ledarskap - vägen till högeffektiv samverkan och psykologisk trygghet - case Amada Automation Europe (Jakobstad)Ledarskapsforum: Mänskligt ledarskap - vägen till högeffektiv samverkan och psykologisk trygghet - case Amada Automation Europe (Jakobstad)
Närkurs

Ledarskapsforum: Mänskligt ledarskap - vägen till högeffektiv samverkan och psykologisk trygghet - case Amada Automation Europe (Jakobstad)

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

För att skapa fantastiska resultat och ständiga förbättringar krävs det att varje enskild människa förstår sin del i sammanhanget. Det krävs att var och en känner sig sedd, respekterad och får utrymme att varje dag vara sitt bästa jag. Det krävs att alla vågar säga det som behöver sägas, när det behöver sägas – och med intentionen att bli bättre tillsammans.

Amada Automation bygger varje dag vidare på en sådan kultur och har kommit långt på vägen. Resultaten visar sig i ökad kvalitet, produktivitet och lönsamhet, men grundfundamentet är det som företaget kallar Mänskligt ledarskap – ett antal förhållningssätt och organisatoriska vanor som genomsyrar både ledare och medarbetare.

Ta del av hur Amada med hjälp av coacherna från Real8 utvecklar sina medarbetare och arbetssätt för att åstadkomma:

 • Trygga ledare med djup förståelse för sina egna förmågor
 • Tillitsfulla relationer mellan individer i organisationen för att möjliggöra öppen och utvecklande återkoppling
 • En kultur av reflektion, utmaning och ständigt lärande

Tillfället genomförs i ett interaktivt workshop-format. Du som deltagare får prova på och ta del av praktiska redskap du kan använda i din vardag för ökad psykologisk trygghet, starkare team och stärkt självledarskap.


Jan Orvegård har en bakgrund som vd i flera bolag, ledarskapsutvecklare och coach. Genom åren har han stöttat chefer och ledare i globala storföretag såväl som små entreprenörsbolag. Han älskar att visa vägarna till arbetsglädje, engagemang och helt nya resultat.

Ola Ljunggren Bergeå har stöttat individer och organisationer inom ledarutveckling i snart 20 år. Han har skrivit boken ”Gör det enkelt – en handbok i ledarskap för ständiga förbättringar” och brinner för att hjälpa varje enskild människa att vara sitt bästa jag varje dag.

Greg Seymour, vd Amada Automation Europe

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 14.12.2023, 09:00
 • Kursavslut: 14.12.2023, 15:00
 • Sista anmälningsdag: 14.12.2023

Plats & Ort

Campus Allegro, Jakobstad
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Jan Orvegård, Ola Ljunggren Bergeå & Greg Seymour

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

240€ (exkl. moms 24%)
297,60€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Silver 2023
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland