e-Ledarskapsforum: Att leda, beröra och motivera andra - med insikt om hjärnane-Ledarskapsforum: Att leda, beröra och motivera andra - med insikt om hjärnan
Webinarie

e-Ledarskapsforum: Att leda, beröra och motivera andra - med insikt om hjärnan

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Genom att förstå hjärnan bättre kan vi förstå andra människor bättre. I den här föreläsningen får du som ledare verktyg att kunna beröra, motivera och bidra till stärkande utveckling hos dina medarbetare. Din uppgift är att vara den tryggaste i rummet. Hur blir du det? Det handlar om att göra hjärnans kemi till något så konkret att det guidar ledarskapet. Vad behöver hjärnan för att skapa förtroende för någon? Varför är motivation ett så missförstått fenomen och vad är det egentligen? Hur skapas engagemang? Hur blir du en förebild i att bli bekväm med det som är obekvämt? Välkommen till ett stärkande pass om hjärnan och ledarskapet.


Anna Tebelius Bodin är utbildare, författare och föreläsare, med examen från Harvard University där hon även assisterade forskning om hjärnan. Hon har gett ut 5 böcker och hållit över 1100 föreläsningar om psykologin bakom hur vi leder, mår och lär. 2020 hedrades hon med årets Mensa-pris för sin spridning av kunskap om hjärnan.

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 15.11.2023, 08:30
 • Kursavslut: 15.11.2023, 11:30
 • Sista anmälningsdag: 15.11.2023

Plats & Ort

Webinarium
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Anna Tebelius Bodin

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

180€ (exkl. moms 24%)
223,20€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Silver 2023
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland