e-Ledarskapsforum: Självledarskap - bli en mästare på att prioriterae-Ledarskapsforum: Självledarskap - bli en mästare på att prioritera
Webinarie

e-Ledarskapsforum: Självledarskap - bli en mästare på att prioritera

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Om allt är viktigt så är inget viktigt. Tillhör de dem som gjort listiga prioriteringslistor men ändå stressas av de uppgifter du har prioriterat bort? Stress uppstår ofta (men inte alltid) när vi har för mycket att göra på för kort tid. Stress kan också uppstå när vi har mycket att hålla reda på, även om vi har tillräckligt med tid. I båda fallen hjälper det att prioritera.

Längtar du efter samsyn kring vad som är viktigt så att det blir lättare att identifiera kritiska uppgifter? När vi har tydliga målsättningar och identifierar fokusområden kan vi beta av uppgifter i en takt som vi mår bra av.

En prioriteringsmästare kan konsten att börja med den uppgiften som gör att alla andra uppgifter blir onödiga. Under föreläsningen får du konkreta tips och verktyg för att bli en mästare på att prioritera. 

 

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 03.04.2024, 08:30
 • Kursavslut: 03.04.2024, 11:30
 • Sista anmälningsdag: 03.04.2024

Plats & Ort

Webinarium
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Petra Brask

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150€ (exkl. moms 24%)
186€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Silver 2023
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland