e-Ledarskapsforum: MÅL. Sätt dem. Följ upp. Fira framgångar! (Webinarium)e-Ledarskapsforum: MÅL. Sätt dem. Följ upp. Fira framgångar! (Webinarium)
Webinarie

e-Ledarskapsforum: MÅL. Sätt dem. Följ upp. Fira framgångar! (Webinarium)

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Som ledare och chef jobbar du ständigt med mål och uppföljning. Mål hjälper er att bestämma Vem ni vill vara, Vad ni vill uppnå och Hur ni tar er dit. Mål är därför din kompass, din riktning och din destination.

Mål går också att följa upp och feedbacken du ger är till för att förstärka goda beteenden och eventuellt korrigera det som behöver rättas till.

Vi har glädjen att välkomna tillbaka Antoni Lacinai, föreläsare, författare och expert på kommunikation, motivation och engagemang på arbetsplatsen. Han kommer att hålla i en halvdag om hur ni kan jobba med mål, motivation, samt feedback som hjälper och inte stjälper. Här är frågor som Antoni kommer att beröra under denna interaktiva halvdag:

 • Vad är egentligen ett mål?
 • Vad är vinsten med att sätta mål?
 • Vilka olika sorts mål kan ni jobba med?
 • Hur kan ni jobba med uppföljning och feedback?
 • Vilka motivationshöjande tips finns som kan hjälpa er?

Du som kommer får också Antonis bok MÅL, i pdf som kursmaterial


Antoni Lacinai är en internationell expert på arbetsplatskommunikation. Hans yrkespassion är att hitta nycklarna till en framgångsrik mänsklig kommunikation, med fokus på ledarskap, arbetsglädje och kundbemötande. När stora företag och myndigheter vill skapa mer arbetsglädje, få nöjdare kunder och högre produktivitet så vänder de sig till Antoni. Fram till idag har Antoni skrivit och medförfattat 14 böcker inom kommunikation och motivation, varav tre handlar om att leda interna möten. Han är krönikör i olika tidskrifter och intervjuas ofta i poddar, tidningar och på svensk TV.

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 30.10.2024, 08:30
 • Kursavslut: 30.10.2024, 11:30
 • Sista anmälningsdag: 28.10.2024

Plats & Ort

foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Antoni Lacinai

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150€ (exkl. moms 24%)
186€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Platina 2024
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland