e-Ledarskapsforum: Motivera sig själv eller andra – vad är skillnaden? (Webinarium)e-Ledarskapsforum: Motivera sig själv eller andra – vad är skillnaden? (Webinarium)
Webinarie

e-Ledarskapsforum: Motivera sig själv eller andra – vad är skillnaden? (Webinarium)

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Motivation behövs för allting som kräver någon typ av ansträngning. Det är inte alltid härligt och lustfyllt. Det är tvärtom ett problem att det förväxlas med inspiration. Att motivera andra har ännu mindre att göra med härliga lustkänslor. Men vad är skillnaden – och vad är motivation? Varför är det ett så missförstått fenomen? Hur motiverar man sig själv och hur motiverar man andra? Välkommen till ett webinarium som både motiverar och ger dig insikter om hur du motiverar andra.
 

Anna Tebelius Bodin är talare, pedagog och författare, utbildad vid Harvard University där hon även assisterade forskning om hjärnan. Hon har kommit ut med 5 böcker och gett nära 1500 föreläsningar om psykologin bakom hur vi kommunicerar, lär och leder med kunskap om hjärnan. 2020 hedrades hon med årets Mensa-pris för sitt inspirerande sätt att sprida kunskap om hjärnan.

Övrig info

- Kursdeltagare ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort.
- Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till är det viktigt att du annullerar din anmälan senast tre (3) dagar före kursstart. Annulleringen görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Om du uteblir från kursen utan att meddela debiteras du halva kursavgiften.

Kursfeedback kan ges via denna länk!


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 24.09.2024, 08:30
 • Kursavslut: 24.09.2024, 11:30
 • Sista anmälningsdag: 20.09.2024

Plats & Ort

foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Anna Tebelius Bodin

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150€ (exkl. moms 24%)
186€ (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste Platina 2024
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:

  FO–nr: 2732069–6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice

 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab,
  Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland